LVI-työt nopeasti ja kustannustehokkaasti Jämsässä ja lähikunnissa

Yrityksemme hoitaa LVI-työt Jämsässä ja sen lähikunnissa, mm. Korpilahdella, Kuhmoisissa, Petäjävedellä ja Himoksen alueella, useiden vuosien kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla. Palvelemme omakotitalojen ja kesämökkien omistajia ja asukkaita, taloyhtiöitä, yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita. Hoidamme työt ripeästi ja etsimme aina kustannustehokkaita ratkaisuja. Voit luottaa osaamiseemme kaikissa LVI-alan töissä. Laadukas työnjälki on meille aina etusijalla.

Kysy lisää palveluistamme

Yhteistyökumppanit

Pitkä työhistoriamme on tuonut meille tärkeitä yhteistyökumppaneita. Teemme yhteistyötä monien paikallisten isännöintitoimistojen sekä kiinteistöhuoltoyritysten kanssa. Yrityksellämme on puitesopimukset muun muassa Jämsän kaupungin ja Gradian ammattiopiston kanssa. Lukuisat työkohteemme kertovat laadukkaasta työskentelystämme.

 

Asentajamme ovat koulutettuja talotekniikan ammattilaisia, ja kaikilta asentajiltamme löytyy voimassaolevat työturvallisuus-, tulityö-, sekä vesityökortit. 

 

Luotettavaa palvelua rautaisella ammattitaidolla

Voit kääntyä luottavaisin mielin puoleemme kaikissa LVI-töissä sekä putkiremonteissa ja -töissä. Palvelemme sinua ripeästi, laadukkaaseen työnjälkeen panostaen. Toimimme Jämsässä ja sen lähikunnissa, myös Himoksen alueella.

Soita tai kirjoita LVI-töiden asiantuntijalle Jämsässä!

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.