Putkiremontit ripeästi Jämsässä ja lähikunnissa

Hoidamme putkiremontit ripeästi ja osaavasti Jämsässä ja lähikunnissa, kuten Korpilahdella, Kuhmoisissa, Petäjävedellä ja Himoksen alueella. Perheyrityksellämme on pitkä kokemus putkiremonteista sekä kaikista LVI-alan töistä. Palvelemme omakotitalojen ja kesämökkien omistajia ja asukkaita, taloyhtiöitä, yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita. Tartumme työhön viipymättä ja hoidamme sen loppuun sovitussa aikataulussa. Voit siis luottaa vankkaan ammattitaitoomme kaikissa putkiremonttitarpeissasi.


Teemme putkiremontit Viegan ruostumattomalla teräsputkella tai kupariputkella. Lämpöjohtoremontit toteutetaan esimerkiksi Viegan sähkösinkityllä teräsputkella.

Kysy palveluistamme

Viega-puristusliitosjärjestelmät 

Myymme ja asennamme Viega-puristusliitosjärjestelmiä. Nämä patentoidut, 100-prosenttisen toimivat vuodonilmaisimet paljastavat kaikki puristamattomat liitokset. Kaikki Suomessa myytävät osat valmistetaan Viegan omilla tehtailla Saksassa. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää! 

Jämä-lämpöpumput 

Myymme ja asennamme myös laadukkaita Jämä-lämpöpumppuja. Lämpöpumppu on nykyaikainen ja energiatehokas lämmitysmuoto. Lämpöpumppua voidaan käyttää kesäaikaan myös jäähdyttämiseen. 

Lue lisää

Putkiremonttien ammattilainen palvelee Jämsässä – ota yhteyttä!

Yhteydenotto

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.