Hanki laadukas Jämä-lämpöpumppu Jämsästä

Jämsässä ja sen lähikunnissa, kuten Korpilahdella, Kuhmoisissa, Petäjävedellä ja Himoksen alueella, useita vuosia toiminut perheyrityksemme myy ja asentaa laadukkaita ja luotettavia Jämä-lämpöpumppuja. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja luotettavasti putkitöissä ja -remonteissa sekä LVI-töissä. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset omakotitalojen ja kesämökkien omistajat ja asukkaat kuin taloyhtiöt, yritykset ja julkisen sektorin toimijat. 


Meiltä hoituvat niin pienet huoltotyöt kuin haasteellisemmatkin remontit. Lähdemme ripeästi töihin ja teemme työmme aina sovitussa aikataulussa työn laatuun panostaen. Ota yhteyttä joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Tarjoamme myös mahdollisuuden Jäspi-lämmitysrahoitukseen, alhaalta löydät laskurin.

Palvelemme sinua mielellämme!

Ota yhteyttä

Jämä ja Jäspi lämpöpumput 

Lämpöpumppu on suosittu lämmitys- ja jäähdytysmenetelmä erityisesti energiatehokkuutensa takia. Lämpöä voidaan johtaa maaperään varastoituneesta energiasta (maalämpöpumppu) tai ulkoilmasta (ilma-vesilämpöpumppu). Lämpöpumpun avulla voidaan myös jäähdyttää sisäilmaa esimerkiksi kesällä.


Jämä-maalämpöpumput on varustettu tehokkailla kompressoreilla ja alan parhailla komponenteilla. Näiden ansiosta Jämä Star -tuoteperheen maalämpöpumppujen lämpökerroin (COP) on jopa 5,03 (tuottaa viisi kertaa enemmän energiaa kuin laite kuluttaa). 


Ne ovat myös tyylikkäästi muotoiltuja, käyntiääneltään erittäin hiljaisia ja tilantarpeeltaan kompakteja. Maalämpöpumpun ohjausyksikkö on helppokäyttöinen ja värinäytöllinen. MyUpWay-etävalvontatoiminnon avulla pääset tarkkailemaan maalämpöpumppusi toimintaa kaikkialla.

Lue lisää lämpöpumpuista

  • Joustava takaisinmaksuaika

  • Korko OP-prime + marginaali 6,95

  • Laskutuspalkkio 7 €/kk

  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa

  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

  • Osuuspankin asiakkaat voivat seurata tiliä op.fi -verkkopalvelussa

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 9,22 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (7,70 % 09/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 15 577 €.


Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 120 € minimilyhennyksin (1,20 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 130 kk.

Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Olemme Jämä-lämpöpumppujen asiantuntija Jämsässä – ota yhteyttä!

Yhteydenotto

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.